Fleur de Sel


Toepassing fleur de sel

Als fleur de sel wordt toegepast in gerechten is het beter het zout pas toe te voegen na het koken of braden. Hiermee is men er zeker van dat de zoutstructuur niet verloren gaat en alle mineralen behouden blijven.

Het Keltisch fleur de sel is een perfect alternatief voor het reguliere tafelzout. U zult versteld hoe fleur de sel de smaak van uw gerechten kan ophemelen.

Wat is fleur de sel?
Fleur de sel (letterlijk zoutbloem) is eenspeciaal soort zeezout met een fijne kristalstructuur. Fleur de sel wordt ook verkocht onder de naam Keltisch zeezout

Geïnteresseerd in zouten als fleur de sel?

v.a. € 4,24 € 3,89
excl. BTW incl. BTW
v.a. € 14,27 € 13,09
excl. BTW incl. BTW
v.a. € 1,65 € 1,51
excl. BTW incl. BTW
v.a. € 4,13 € 3,79
excl. BTW incl. BTW
v.a. € 4,24 € 3,89
excl. BTW incl. BTW