suikervrije appeltaart

Ingrediënten

  • - 1 rol uitgerold bladerdeeg (± 230 g)
    - 4 tot 5 appelen (niet te zuur)
    - 8 g stevia poeder extract (RebA97%)
    - 50 g roomboter

Bereidingswijze

  1. Schil de appelen en verwijder het klokhuis.
  2. Snij in 8 partjes.
  3. Smelt de boter met het steviapoeder extract in de voorverwarmde over in de bakschaal.
  4. Verdeel dit mengsel goed over de bodem en beleg in kringvorm met de appelpartjes.
  5. Bedek met het bladerdeeg dat je langs de randen naar de binnenkant van de bakvorm duwt.
  6. Bak 45 minuten in de oven op 180°.
  7. Leg een bord boven op de bakvorm en keer de taart.

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Keuken: Belgische keuken

Geïnteresseerd in suikervrije producten zoals stevia extract RebA 95%?

v.a. € 11,11 € 10,19
excl. BTW incl. BTW
v.a. € 9,58 € 8,79
excl. BTW incl. BTW