organic

Cacao Pasta Wafers Biologisch

5/5.0 (3 reviews)

Groothandel & Private label van Cacao Pasta Wafers Biologisch. In bulk inkopen of als consument? Bestel direct!

Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17.00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Gemaakt van biologische cacaobonen uit Zuid-Amerika
  • plus-circle Perfecte basis voor het maken van zelfgemaakte chocolade
  • plus-circle Eenvoudig af te meten dankzij de wavervorm
Details

Het versterkende drankje uit Zuid-Amerika

Cacao (Theobroma) werd voor het eerst geoogst door de Olmecs in Mexico, zo rond 1000 v.C. Het werd toentertijd vooral gebruikt voor versterkende drankjes. Gedurende de jaren namen de Maya’s en de Azteken dit gebruik over in hun culturen. Cacao werd een onderdeel van ceremoniële rituelen en cacaobonen waren een betaalmiddel. In de 16e eeuw namen de Spanjaarden de cacao mee naar Europa.

In het midden van de 17e eeuw werd het een populaire drank. Via koloniën van verschillende Europese landen werden cacaobomen in Azië en West-Afrika geïntroduceerd, omdat er een stijgende vraag naar chocolade in Europa was.

De cacaoboon is de ruwe basis voor de productie van chocolade. Deze cacaobonen zijn afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika (Peru). De Theobroma cacao boom is heilig bij de Maya’s en Azteken. De cacaobonen van de boom worden met de hand geoogst en de rauwe bonen worden vervolgens gereinigd in natuurlijk water en vervolgens geselecteerd voor de beste kwaliteit. Dit proces zorgt er voor dat de voedingswaarden behouden blijven, zonder enige toevoegingen.

De productie van Cacaopasta

  1. Cacaobomen produceren peulen, deze peulen bevatten zo'n 20 tot 40 bonen. Deze bonen worden uit de peulen gehaald en in de zon gegist. Vervolgens worden ze gesorteerd en verder gedroogd, zo wordt het water onttrokken en krijgt het zijn heerlijke aroma.
  2. Dan worden de bonen geroosterd.
  3. Vervolgens worden de bonen gescheiden van hun schillen en in 10 uur tijd worden ze vermalen in een wanmolen tot een fijne pasta, genaamd cacao-likeur.
  4. De volgende stap is sterilisatie: De pasta wordt gedurende 90 minuten gesteriliseerd op 125 graden.
  5. Deze gesteriliseerde pasta wordt tenslotte in wavervormpjes gegoten en afgekoeld.

Zijn cacao pasta wavers wel handig?

Cacaopasta wavers zijn zeer geschikt om zelf chocolade van te maken. Juist omdat de cacao pasta in wavervorm is gegoten is het zeer eenvoudig om nauwkeurige hoeveelheden af te meten.

Waar kunt u cacao pasta wafers kopen?

U kunt natuurlijk cacao pasta wafers kopen bij Vehgroshop. In onze webshop kunt u cacao pasta wafers bestellen in verpakkingen van klein naar groot. Meldt u aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele cacao pasta wafers aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Premium Cacao Pasta Wafers Biologisch

Dit product van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

VehGro staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Op zoek naar Groothandel of grootverpakking van cacao pasta wafers?

VehGro is groothandel en importeur van Cacao Pasta Wafers Biologisch. Wij bieden een scala van duizenden (biologische) ingrediënten die wij zowel als single ingredient of als mix kunnen aanbieden. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden om van onze ingrediënten uw eigen producten te maken?
Bekijk dan ons private label concept.

Uw eigen private label Cacao Pasta Wafers Biologisch?

Wilt u uw eigen Cacao Pasta Wafers Biologisch op de markt brengen? Neem dan contact op met onze sales afdeling. Wij helpen u graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40023-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Neem tot 10g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen gebruikt.
Ingrediënten Cacaoboon
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Peru
Merk VehGro
HS-Code 18040000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 625 kcal / 2585 KJ
Eiwitten 14 g
Koolhydraten 16 g
Vetten 53 g
Verzadigde Vetten 33 g
Vezels 13 g
Natrium -
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Best quality
This chocolate is amazing, so rich and chocolatey. So far I’ve made homemade chocolates and I’m looking forward to doing more.
star star star star star
goed cacao product
zocht goede cacao wavers en deze heb ik hier gevonden, ga er zeker vaker wat kopen
star star star star star
Goede Bio Cacao Wavers
Blij met deze bio cacao wavers die ik hier heb gekocht, lekker in mijn bakgerechten.
Artikelen
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17.00
Neem contact met ons op