Sojabonen Gepeld Biologisch

5/5.0 (3 reviews)

Groothandel & Private label van Sojabonen Gepeld Biologisch. In bulk inkopen of als consument? Bestel direct!

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17.00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Voedzame en veelzijdige keuze voor diverse gerechten
  • plus-circle Rijk aan eiwitten en voedingsvezels, ideaal voor vegetariërs en veganisten
  • plus-circle Gemakkelijk te bereiden en kan naar wens worden gekruid
Details

De veelzijdige gepelde sojaboon

Biologische gepelde sojabonen zijn een voedzame en veelzijdige voedingskeuze die in diverse gerechten kan worden gebruikt. Ze bevatten veel eiwitten, voedingsvezels en mineralen zoals ijzer, fosfor, magnesium en calcium. Gepelde sojabonen bevatten ook antioxidanten. Deze bonen zijn te vinden in vele kruidenierswinkels, natuurvoedingswinkels maar ze kunnen hier natuurlijk ook online besteld worden.

De eiwitrijke basis van veel gerechten

Biologische gepelde sojabonen zijn een grote bron van eiwitten en voedingsvezels, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor vegetariërs en veganisten. Ze hebben een milde smaak die de smaak aanneemt van de kruiden of specerijen die eraan worden toegevoegd. Ze kunnen worden gebruikt als vleesvervanger, in soepen en salades, als bijgerecht of gewoon gekookt als snack. Ze zijn vooral populair in de Aziatische keuken en kunnen worden toegevoegd aan roerbakgerechten, curry's en sauzen.

Bereiding van gepelde sojabonen

Biologische gepelde sojabonen zijn relatief eenvoudig te bereiden. Ze moeten een nacht of minstens 8 uur worden geweekt voordat ze worden bereid. Na het weken kunnen ze ongeveer 30 minuten worden gekookt of 15 minuten onder druk worden gekookt tot ze gaar zijn. Ze kunnen dan naar wens aan gerechten worden toegevoegd. Voor een smaakvoller gerecht kunt u tijdens het koken kruiden en specerijen toevoegen, zoals komijn, knoflook en gember. Met slechts een beetje voorbereidingstijd kunnen biologische gepelde sojabonen een heerlijke toevoeging aan elke maaltijd zijn.

Het verschil met ongepelde sojabonen

Het belangrijkste verschil tussen gepelde en ongepelde sojabonen is hun buitenste laag. Bij gepelde sojabonen is de harde buitenste schil verwijderd, waardoor een zachter binnenste overblijft. Ongepelde sojabonen hebben nog steeds de harde buitenste schil, die moet worden verwijderd voordat ze worden gegeten of verder worden verwerkt. De aanwezigheid van de schil beïnvloedt de smaak, de textuur en de voedingswaarde van de sojabonen. Gepelde sojabonen zijn over het algemeen zoeter en zachter van textuur, terwijl ongepelde sojabonen een nootachtigere smaak hebben. U moet er ook iets meer op kauwen.

Waar kunt u gepelde sojabonen kopen?

U kunt natuurlijk biologische sojabonen kopen bij Vehgroshop. In onze webshop kunt u gepelde sojabonen bestellen in verpakkingen van klein naar groot. Meldt u aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische sojabonen aanbieding meer.

Premium Sojabonen Gepeld Biologisch

Dit product van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

VehGro staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Op zoek naar Groothandel of grootverpakking van gepelde sojabonen?

VehGro is groothandel en importeur van Sojabonen Gepeld Biologisch. Wij bieden een scala van duizenden (biologische) ingrediënten die wij zowel als single ingredient of als mix kunnen aanbieden. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden om van onze ingrediënten uw eigen producten te maken?
Bekijk dan ons private label concept.

Uw eigen private label Sojabonen Gepeld Biologisch?

Wilt u uw eigen Sojabonen Gepeld Biologisch op de markt brengen? Neem dan contact op met onze sales afdeling. Wij helpen u graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58890-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Ingrediënten Sojaboon
Bevat de volgende allergenen Soja-eiwit (-derivaten)
Speciale Eigenschappen BIO, Vegan
Land van teelt Italië
Land van productie Italië
Merk VehGro
HS-Code 12019000
Private Label mogelijk? Ja
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Energie (kcal/kJ) 446 kcal / 1867 kJ
Eiwitten 36.5 g
Koolhydraten 20.9 g (sugars: 7.3 g)
Vetten 19.9 g (saturated: 2.9 g)
Vezels 9.3 g
Zout 0.005 g
Reviews
star star star star star
5
Works well to make tempeh
Hulled soybeans seem to cook a bit faster than unhulled, manually hulled, soybeans, probably as more tender. The resulting tempeh is excellent, after adjusting soybean cooking time.
star star star star star
5
Gedeeltelijk gepeld
Ik ben er tevreden over. Het is wel zo dat een derde van de bonen nog steeds een pel hebben. Na het weken kan men nog een groot deel van de pellen verwijderen door herhaaldelijk te spoelen en schuin af te gieten.
star star star star star
5
Sojabonen gepeld
Is lekker om bij bepaalde gerechten te doen. Ik eet ze vaak bij met sushi erbij als snack maar je kan ze ook bij andere gerechten doen, deze sojabonnen hebben een heerlijke smaak en ze zijn biologisch.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17.00
Neem contact met ons op