organic

Cacao Poeder 10-12 Gealkaliseerd Theobroma Biologisch

4.5/5.0 (4 reviews)

Groothandel & Private label van Cacao Poeder 10-12 Gealkaliseerd Theobroma Biologisch. In bulk inkopen of als consument? Bestel direct!

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17.00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Gemaakt van biologische cacaobonen uit Peru
  • plus-circle Gealkaliseerd voor een constante donkere kleur en intense smaak
  • plus-circle Perfect voor het maken van chocolade, chocolademelk en nagerechten
Details

Gealkaliseerde Cacao Biologisch

Gealkaliseerde cacao wordt ook wel Nederlandse cacao genoemd, omdat dit proces in veel in Nederland gedaan.In dit proces wordt de natuurlijke cacao gewassen met een kaliumcarbonaat oplossing, die ervoor zorgt dat het zuur in de cacao geneutraliseerd wordt. Dit maakt het cacao altijd donker bruin en varieert het ook niet in kleur en smaak.

Nederlandse (gealkaliseerde) cacao is anders dan de cacao wat men in andere landen kent, dit is de reden dat gealkaliseerde cacao ook wel "Dutch cacao" wordt genoemd in Amerika. Het alkaliseren van cacao is in 1828 ontdekt door Coenraad van Houten en verder geperfectioneerd rond 1900. De bewerking maakt de smaak zachter en intenser.

Gebruik van Gealkaliseerde Cacaopoeder

Gealkaliseerde cacaopoeder is zeer geschikt om chocolade en chocolademelk mee te maken. Daarnaast wordt donker cacaopoeder ook gebruikt in veel nagerechten als ingrediënt of als topping.

Niet gealkaliseerd Cacao poeder hebben wij ook in ons assortiment, zie hiervoor: .

Waar kunt u cacaopoeder kopen?

U kunt natuurlijk cacaopoeder kopen bij Vehgroshop. In onze webshop kunt u cacaopoeder bestellen in verpakkingen van klein naar groot. Meldt u aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele cacaopoeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Premium Cacao Poeder 10-12 Gealkaliseerd Theobroma Biologisch

Dit product van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

VehGro staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Op zoek naar Groothandel of grootverpakking van cacaopoeder?

VehGro is groothandel en importeur van Cacao Poeder 10-12 Gealkaliseerd Theobroma Biologisch. Wij bieden een scala van duizenden (biologische) ingrediënten die wij zowel als single ingredient of als mix kunnen aanbieden. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden om van onze ingrediënten uw eigen producten te maken?
Bekijk dan ons private label concept.

Uw eigen private label Cacao Poeder 10-12 Gealkaliseerd Theobroma Biologisch?

Wilt u uw eigen Cacao Poeder 10-12 Gealkaliseerd Theobroma Biologisch op de markt brengen? Neem dan contact op met onze sales afdeling. Wij helpen u graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 43270-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Ingrediënten Cacaoboon
Vitamines en Mineralen Kalium
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Peru
Merk VehGro
HS-Code 18050000
Private Label mogelijk? Ja
Aanbevolen gebruik Deze vetarme soort bevat 10-12% cacaoboter en wordt vaak gebruikt om gebakken producten (cakes, koekjes, enz.), room, botercrème, slagroom, enz. op smaak te brengen.
Energie (kcal/kJ) 342 kcal / 1430 KJ
Eiwitten 24 g
Koolhydraten 14 g
Vetten 11 g
Verzadigde Vetten 6,5 g
Vezels 33 g
Natrium -
Zout <0,1 g
Reviews
star star star star star
Biologische cacao
Rauw voor yoghurt of als drankje, fluweelzacht en aromatisch. Meer van dit in de toekomst
star star star star star
Werkte als een zonnetje.
Zeer goed product.
star star star star star
Chocolade maken
De cacao smaakt uitstekend.
Ik maak des morgens elke dag wat chocolade:
15 gram vollemelkpoeder
10 gram cacao
5 gram acaciahoning
15 gram vollemelk
even mixen en laten harden en des middags oplepelen.
Artikelen
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17.00
Neem contact met ons op